Onze Geschiedenis

P31 HET EERSTE ITALIAANSE GROENE APERITIEF GEBOREN IN HET HART VAN DE REPUBLIEK VENETIË

P31 Aperitivo Green combineert traditie met moderne frisheid. Het matige alcoholgehalte maakt de ideale combinatie mogelijk om de exclusieve P31 Green Spritz te verkrijgen.

P31 Aperitivo Green kwam in 2017 in Italië op de markt, maar de geschiedenis begon voor P31 een paar jaar eerder, namelijk in 2015.
Twee jaar werden besteed aan onderzoek en producttests die ook de gondeliers van Venetië, de thuisbasis van de Spritz, als hoofdrolspelers zagen. Een uniek recept met een unieke groene kleur, dat P31 Aperitivo Green vandaag de dag de perfecte combinatie van natuurlijkheid en smaak maakt.

P ter ere van de historische Caffè Pedrocchi in Padua, de plaats waar P31 werd bedacht, 31 is het aantal natuurlijke ingrediënten waaruit het geheime recept bestaat en evenals het jaar waarin de Caffè Pedrocchi in 1831 werd geopend.

Het Recept

P31 Aperitivo Green bestaat uit 31 ingrediënten, waarvan meer dan 20 geselecteerde aromatische geneeskrachtige kruiden, waarmee de frisse tonen van Absint zijn gekoppeld.

De zoetheid van Kamille, Linde, Zoete Sinaasappel en Vanille,de kruidige tonen van Kruidnagel, Gember en Kaneel,de frisheid van Koriander, Marjolein en Absint,gecombineerd met de sterke smaak van Rabarber, Tamarinde en Gentiaan mengen zich tot een symfonie van smaak in het nieuwe P31 Groene Aperitief.

In feite bevat het meer dan twintig vakkundig geselecteerde medicinale kruiden, afkomstig van verre plaatsen en eeuwen geleden aangekomen in Venetië langs de oude zijderoute. De geneeskrachtige kruiden zijn gekoppeld aan de frisse tonen van alsem, rabarber, gember, kamille en kruidnagel. Ideaal om te genieten van “On the rocks” zelfs met de enige toevoeging van Seltz, of in combinatie met de bubbels van prosecco om de exclusieve P31 Green Spritz te verkrijgen: het groene alternatief voor traditionele Spritzes.